Logika IT Solutions lanseaza parteneriatul cu Anaplan

Bucuresti, 18 Martie, 2016comm1

Logika IT Solutions, alaturi de compania americana Anaplan, anunta lansarea oficiala a parteneriatului Enterprise Planning Cloud pentru Romania. “Am ales sa propunem platforma Anaplan clientilor nostri pentru ca le aduce avantaje reale, cum sunt adaptiblitatea la un mediu de business supus schimabrilor, implicarea scazuta de resurse necesare pentru operare si un cost competitiv.” – a decalarat Ion Margaritescu, Director Executiv Logika IT Solutions.

Anaplan este o platforma revolutionara bazata pe tehnologie Cloud si capacitati de procesare in memorie. Aplicatiile pentru planificare au evoluat in timp spre un mediu nesfarsit de fisiere Excel si aplicatii deconectate. Anaplan, spre deosebire de alte solutii pentru planificare, a rezolvat aceasta provocare si propune un sistem care unifica toate procesele de organizare a activitatii, intr-o singura platforma folosind tehnologii noi si arhitectura inovativa.

Companiile au acum posibilitatea sa programeze si sa influenteze rezultatele printr-o planificare strategica, tactica si operationala, folosind modele usor adaptabile, bazate pe cele mai des intalnite practici, sub controlul utilizatorilor de business.

Am descoperit un partener de incredere cu care dorim sa lucram in Romania. Consultantii Logika au experienta cu platforme mai vechi pentru planificare si astfel au apreciat in cunostinta de cauza facilitatile si noutatile introduse de platforma Anaplan. Consider ca este un inceput bun, mai ales daca luam in considerare faptul ca deja ne bazam pe sapte consultanti ceritificati aici in Romania” – a declarat Gerold Parzer, Sales Manager – Austria & Central Eastern Europe, Anaplan.

comm2La 15 martie parteneriatul a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment festiv organizat intr-un mediu elegant si distins, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi. La eveniment au participat directori financiari de la companii reprezentative din Romania. Cladirea muzeului reprezinta un reper arhitectural al Bucurestilului si gazduieste o colectie de peste 800 de harti vechi, muzeul fiind al patrulea ca marime in Europa.

Am condus o cercetare si am incercat sa indentificam cele mai inovative solutii disponibile pentru plainificare , care sa reprezinte o buna adaptare la cerintele pietii din Romania. Am descoperit cu surprindere ca multe dintre solutiile traditionale nu mai sunt de actualitate, privind functionalitatile oferite si capacitatea de procesare. Acum consider ca impreuna cu Anaplan avem posibilitatea de a oferi clientilor din Romania solutii care vor imbunatati semnificativ atat procesele de planificare, precum si responsabilizarea si trasabilitatea executiei bugetare.” – a declarat Cristian Apa, Business Advisor, Logika IT Solutions.

Despre Anaplan

Anaplan este o companie ce ofera produse pentru planificare in Cloud. Anaplan combina un model de planificare inovativ, mecanisme de colaborare si o interfata simplu de folosit pentru utilizatorii de business. Clientii Anaplan au posibilitatea sa aleaga din peste 100 de aplicatii gata realizate, disponibile in AppHub, dar pot sa isi realizeze propriul model.  Anaplan este o companie privata, cu sediul in San Francisco, CA, si cu birouri de reprezentare pe patru continente.

www.anaplan.com

Despre Logika

Logika IT Solutions este o companie cu capital romanesc, specializata in solutii de business si tehnologie Oracle. Logika aduce impreuna o echipa de consultanti cu peste 15 ani de experienta, profesionisti care sunt pasionati de ceea ce fac si au capacitatea analitica de a intelege provocarile de business ale clientilor, pentru a realiza arhitecturi si solutii optime. Logika este mandra de faptul ca este un o firma de consutanta de incredere pentru multi clienti, atunci cand se doreste implementarea de noi functionalitati de business si tehnologii inovative.

www.logika.ro