Raul Pop, Director Financiar, Auto Italia

Calitatea si profesionalismul serviciilor oferite de echipa Logika ii recomanda ca specialisti pe aceasta zona.

Pavel Barculet, Director General Adjunct, CFR Marfa

Dorim sa multumim echipei Logika IT Solutions, care a demonstrat o vasta experienta si cunostinte solide referitoare la tehnologia si aplicatiile Oracle.

Mihai Milchi, Director IT, Smithfield

Seriozitatea cu care se implica in livrarea serviciilor tehnice si functionale recomanda consultantii Logika pentru proiecte de anvergura.

Octavian Tudor, IT Manager, Romprest

Pentru compania noastra au fost furnizate servicii de suport pentru aplicatia Oracle e-Business Suite. Calitatea si profesionalismul serviciilor oferite de echipa Logika ii recomanda ca specialisti.

Dan Apsan, Manager ERP, UTI GRUP

Multumim echipei de implementare si suport care a implementat Oracle e-Business Suite Applications R12. Solutia implementata este in productie si utilizata in cadrul intregului group UTI Romania.

Marin Mitroi, Director General, Romcard

Multumim echipei Logika IT Solutions, si in special domnilor Adrian Sora si Dumitru Motei, care au demonstrat o vasta experienta si cunostinte solide referitoare la tehnologia si aplicatiile Oracle.

Dragos Serban, Director Adjunct IT&C, OTP Bank

Pentru compania noastra au fost implementate solutii tehnice Oracle, upgrade de baza de date si de servere de aplicatii, servicii de tuning si suport extins pentru mediul de productie, rezultatul fiind un succes.

Radu-Mihail Sitaru, Reprezentat permanent al administratorului firmei Net Bridge

Dorim sa multumim echipei Logika IT Solutions pentru serviciile oferite referitoare la tehnologia Oracle.

Veronica Petrescu, Director General Adjunct, Blom Bank

Calitatea si profesionalismul serviciilor oferite de echipa Logika ii recomanda ca specialisti.

Florin Barbu, Director Divizia IT, Libra Bank

Colaborarea cu echipa Logika este de lunga durata si are ca scop principal oferirea de servicii expert pentru gestionarea cu succes a infrastructurii de productie core banking, bazata pe tehnologie Oracle.