Aplicatii analitice si big data

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vita

Rezultate business in mod vizual

Implementarea datelor nu a fost niciodata o activitate usoara, astfel pentru simplificarea procesului de luare a deciziilor sunt folosite instrumente vizuale de tip self-service ce permit explorarea, corelarea si colaborarea pe baza setului de date comune. Informatiile extrase pot fi utilizate pentru obtinerea unor rezultate mai bune in activitate.

Platforma pentru suport al deciziilor

Oracle Business Intelligence Cloud Service reprezinta cea mai cuprinzatoare suita cloud de solutii de analiza. Oracle Business Intelligence Cloud face parte din Oracle Analytics Cloud, prezentand un nou serviciu de extindere a informatiilor esentiale bazate pe analiza datelor si a vizualizarii datelor pentru utilizatorii din intreaga organizatie. Serviciul Oracle BI Cloud permite utilizatorilor accesarea si analiza datelor fara efort suplimentar de dezvoltare.

Big Data Analytics

Acum exista posibilitatea analizei pe baza de surse multiple si variate. Se pot adauga informatii pentru decizii in fluxurile operationale si imbunatati interactiunile printr-o analiza mai precisa, predictiva si contextuala.

Planificare, bugetare si urmarire bugetara

Enterprise Performance Management reprezinta un domeniu precis de gestionare a afacerii, totodata si un proces rapid pentru consolidarea financiara oferind trasabilitate si transparenta. Oracle Enterprise Performance Management Cloud prezinta un set de aplicatii de top potrivite pentru dezvoltarea potentialului de afaceri, acestea fiind valabile pentru organizatiile de toate dimensiunile.

Analytic Applications

Analytic Applications – aplicatiile analitice sunt un tip de aplicatii software utilizate pentru imbunatatirea unei afaceri, ce folosesc colectii de date istorice cu privire la operatiunile de afaceri. Oracle Analytics Cloud este o tehnologie ce ofera functionalitati avansate pentru mediul traditional de analiza a datelor disponibile.

Advanced Analytics

Oracle Advanced Analytics, o combinatie intre Oracle Data Mining si Oracle R Enterprise, ofera analiza predictiva, data mining, text mining, analize statice, clacule numerice avansate, reducand riscul de frauda. Dezvoltatorii de aplicatii si DBA pot dezvolta si automatiza metodologii analitice in baza de date pentru a obtine un avantaj competitive.