Managementul documentelor

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitaSed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vita

Oracle WebCenter Content reprezinta o solutie de management al continutului de tip enterprise, pliata pe managementul ciclului de viata al produselor. Oracle WebCenter Content ofera un spatiu de stocare unic pentru informatia de tip nestructurat, oferind in acelasi timp un mod organizat de prezentare pentru utilizatori.

Managementul documentelor

Managementul documentelor reprezinta un mod eficient de a incapsula, securiza, partaja si distribui documente digitale si imagini ale documentelor tiparite. Prin intermediul sau se ofera un mod de optimizare al resurselor si de eficientizare al proceselor prin imbunatatirea comunicarii si automatizarea activitatii. De asemenea se ofera costuri scazute pentru tiparire, distribuire si stocarea documentelor.

Scanare

Sistemul de management al documentelor stocheaza documente in format electronic. Documentele pot ajunge in arhiva fie prin scanarea unor documente pe hartie, fie prin introducerea lor directa in sistem. Modul de captura inteligenta care permite folosirea adnotarilor, clasarea imaginilor si automatizarea proceselor de aprobare. Oracle WebCener Content pune la dispozitie o solutie completa, scalabila ce sustine aplicatii de tip Enterprise. Automatizarea proceselor include si procese de tip e-Business Suite.

Publicarea continutului

Oracle WebCenter Content ofera posibilitatea afisarii continutului sau a metadatelor stocate in repository-ul ECM, in cadrul unei interfete de business, cum ar fi portalul organizatiei. In consecinta continutul va fi in permanenta , actualizat, si integrat. Modelul de securitate oferit in cadrul Oracle WebCenter Content este bazat pe roluri si include, pe langa acestea grupurile de securitate, permisiunile si utilizatorii, permitand astfel accesul la continut doar utilizatorilor autorizati.

Materiale digitale

Capacitatea de gestionare a materialelor digitale oferita de catre OracleWebCenter Content prin intermediul componentei Digital Asset Management, permite stocarea, regasirea, vizualizarea si utilizarea mai multor tipuri de documente (de exemplu desene CAD, imagini, schite, materiale video si audio, logo-uri, etc), de diverse dimensiuni, formare si rezolutii pentru necesitatile de business impuse.

Evidenta inregistrarilor

Oracle WebCenter Content permite, prin intermediul componentei Record Management, cotrolul eficient si sistematic al crearii, aprobarii, mentinerii, utilizarii si stergerii inregistrarilor, prin impunerea unor reguli de baza. Aceasta componenta reprezinta partea de gestiune a documentelor de dupa incheierea ciclurilor de versionare.