Resurse umane si salarizare

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitaSed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitaOrganizatiile ce nu beneficiaza de o buna strategie de promovare a profesionistilor, pierd o parte importanta din valoarea activitatii lor. Directorii de resurse umane pun la dispozitie un mediu de lucru armonios pentru angajati, acestia oferind la randul lor servicii de calitate clientilor.

Oracle Human Capital Management reprezinta un set de aplicatii pentru optimizarea capitalului uman de care dispune o organizatie, prin atingerea unor noi niveluri de implicare, productivitate si eficienta printr-o abordare mult mai profunda a capitalului uman. Managementul profesionistilor este asigurat pe tot parsursul colaborarii si include planificarea, recrutarea, indrumarea, masurarea, raportarea, acestea fiind strans integrate cu functionalitatile administrative ale departamentului de resurse umane si ecosistemului ERP (Enterprise Resource planning – Planificarea Resurselor Intreprinderii).

Pentru o buna si eficienta mobilizare a unei organizatii este necesara existenta unor politici si parghii de monitorizare si control astfel incat timpul este bine planificat si se evita scaderea productivitatii. Modulul Workforce Management permite definirea exacta a procedurii pentru fiecare tip de sarcina, precum si a formularelor corespunzatoare ce trebuie completate si totodata permite si monitorizarea sarcinilor in timp real.

Modulul de analiza si raportare se bazeaza pe o tehnologie prin care managerii pot tine o evidenta stricta a tuturor proceselor prin care trece un angajat, implicand procesele de recrutare, scolarizare, promovare si evaluare. Pe baza indicatorilor si a statisticilor reiese nivelul de pregatire al angajatilor, iar prin intermediul planurilor de cariera reiese nivelul de competente al companiei in ansamblu.