Suite ERP

Enterprise_Resource_Planning

Oracle e-Business Suite este un software destinat managementului afacerii ce sustine cresterea strategica a companiei, prin care se pot automatiza si optimiza activitatile organizatiei si, imbunatatesc procesul de luare a deciziilor, reducerea costurilor si performanta activitatii.

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management (Sistem de gestiune a relatiei cu clientii) reprezinta un set de strategii, politici si tehnologii destinate atragerii, retinerii si fidelizarii clientilor.

Aplicatii pentru mentenanta

Asigura servicii de suport pe baza informatiilor specifice ale clientilor, imbunatatind calitatea serviciilor si relatia cu clientii.

Financiar

Un mod de lucru inteligent prin care sunt reduse costurile de operare in back office prin standardizarea proceselor, servicii partajate, productivitate imbunatatita si indicatori de performanta monitorizati.

Proiecte

Aplicatia Oracle Projects permite managerilor de proiect, supravegherea intr-un mod eficient a proiectelor,evaluarea progresului si bugetele prestabilite, generarea unor varietati de rapoarte. De asemenea, echipele de proiect pot colabora si comunica in mod eficient.

Achizitii

Modulul de achizitii este parte integrata din suita de aplicatii si rolul sau este de a reduce costurile cu furnizorii. Modulul supervizeaza procesul de achizitie per ansamblul si asigura conformitatea cu politica de achizitie a organizatiei.

Logistica

Modulul asigura intreg procesul de logistica, trecand prin planificare, productie si livrare, oferind un set complet de functionalitati care sa asigure informatia relevanta de-a lungul lantului logistic.