Solutii pentru securitate

A10
AlienVault
Bitdefender
Fortinet
A10 Networks’ : Solutiile pentru comunicatii de aplicatii, load balancing si protectie DDoS accelereaza si securizeaza aplicatiile si comunicatiile din data center.

AlienVault Unified Security Managementul ™ (USM) este o platforma all-in-one proiectata pentru a se asigura ca organizatiile medii ale pietei se pot apara in mod eficient impotriva amenintarilor avansate de astazi.

GravityZone este o solutie de securitate, construita de la bun inceput pentru mediul de virtualizare si cloud cu scopul de a oferi servicii de Securitate pentru spatiile de lucru fizice, dispozitive mobile si masinile virtuale din cloud-ul privat, public si serverele de e-mail Exchange.

Fortinet’s High Performance Network Security este o platforma potrivita pentru Core (Firewall Segmentation), Edge (Next Generation Firewall) si Access (Unified Threat Management). Ofera protectie complete la nivel de retele mai mari ce necesita protectie in timp real, wirespeed pentru virusi, atacuri sau acces nedorit la anumite resurse.
LastLine
Mile2
Oracle
StormShield
Lastline si-a dezvoltat produsele focusandu-se pe nevoia serviciilor cloud de automatizare, oferind analiza malware avansata, la un nivel de procesare nemaintalnit. Lastline analizeaza fisiere binare si continut web in timp real, procesand tot traficul care intra in retea, identificand corect nivelele de risc la un detaliu care in trecut nu era realizabil.
mile2® este un dezvoltator si furnizor de certificari profesionale de securitate cibernetica independent. Este cunoscut la nivel global pentru lista de certificari in domeniul securitatii cibernetice.
Oracle propune cea mai avansata tehnologie din industrie pentru protectia datelor ce include criptarea transparenta a datelor, redactarea si mascarea lor si ofera controale fara precedent pentru a ajuta organizatiile sa corespunda cerintelor de Securitate si de conformitate existente si in curs de dezvoltare.
Airbus Defence and Space este proprietarul Stormshield, companie care ofera o solutie end-to-end pentru protectia retelelor. Tehnologiile au fost certificate la cel mai inalt nivel de certificare disponibil in Europa (EU RESTRICTED, NATO RESTRICTED, and ANSSI EAL4+).