Software Oracle

Oracle_Software

Database 12c introduce o arhitectura multi-tenant, care permite consolidarea mai multor instante de baze de date intr-o singura baza de date. Versiunea 12c implementeaza posibilitatea de procesare in memorie, o caracteristica esentiala pentru operatiile analitice asupra datelor. In plus, motorul bazei de date a fost optimizat pentru a oferi noi nivele de eficienta, performanta, securitate si disponibilitate.

Real Application Cluster (RAC) este functionalitatea de cluster a bazei de date Oracle si formeaza fundamentul pentru serviciile de tip Cloud, oferind disponibilitate, scalabilitate si eficienta in rulare pentru toate aplicatiile.

Oracle este leader in domeniul platformelor pentru data warehouse, oferind informatii esentiale pentru utilizatorii finali, personalizate pentru clienti care presupun imbunatatirea performantei operationale a organizatiei. Motorul bazei de date ofera functionalitati analitice, analiza pentru setul de date de tipul big data, si modele de industrie.

Partitioning este o optiune a bazei de date care permite tabelelor, indecsilor si tabelelor organizate pe index sa fie subdivizate in partitii mai mici care pot fi accesate, adiministrate si stocate mai eficient in scopul optimizarii performantei intregului sistem.

WebCenter reprezinta centrul unui business digital. Aceasta tehnologie permite mai multor persoane sa lucreze in mod colaborativ, folosind informatii si apliactii in contextul de business dat. Centrul permite un mediu de lucru modern, cu un continut web mapat pe nevoile utilizatorilor sai, care au acces la informatii prin intermediul portalului, a aplicatiilor web si al mash-up-urilor.

SOA Suite 12c a fost introdus ca sa simplifice complexitatea mediilor IT, unificand cerinte separate pentru Cloud, livrarea pe dispozitivele mobile si Internet of Things, toate integrate intr-o singura platforma bazata pe standarde deschise.

Enterprise Manager 12c este centrul de control al infrastructurii, care ofera administrare intr-un mediu unic si familiar pentru profesionistii IT. Centrul de control EM asigura administrarea, securitatea, disponibilitatea, auditul, optimizarea infrastructurii, a aplicatiilor si a accesului la informatii.

Oracle Identity Manager. Oracle propune cea mai avansata tehnologie din industrie pentru protectia datelor ce include criptarea transparenta a datelor, redactarea si mascarea lor si ofera controale fara precedent pentru a ajuta organizatiile sa corespunda cerintelor de Securitate si de conformitate existente si in curs de dezvoltare.